Reklam Filmi

Reklam Filmi

Reklam Filmi – Ankebut Group International

Reklam filmi, bir mal veya hizmetin tüketici kitleye ulaştırılması ve talebin artması için oluşturulan her türlü tanıtım videosudur. Sinemanın hayatımıza girdiği günden bu yana reklam filmleri de gösterilerdeki yerini almıştır.

Reklam filmi bir ürünün, hizmetin, kurumun veya işletmenin tanıtımı için vazgeçilmez olmasının yanı sıra rekabeti güçlendiren, tüketimi ve yönelimi artıran, ticari hayatın devamı ve istihdam açısından artı değer yaratan bir pazarlama yöntemidir. Firmanın doğru şekilde kendini ifade etmesine imkan vermesi açısından da etkili bir tanıtım yöntemidir.

Televizyonun yaygınlaşması ile reklam filmlerinin önemi ve değeri artmıştır. Bugün için tüm iddialı ve büyük markalar kendilerini televizyon reklamları ile tanıtma, ürün ve hizmetlerini en önemli kitle haberleşme aracı ile tüketiciye sergileme yolunu seçmektedir. Son yıllarda hayatımızın vazgeçilmezi haline gelen İnternet sayesinde televizyon ile büyük kitlelere ulaşması sağlanan mal ve hizmetlerin, internette de yayınlanması mümkün hale gelmiştir. Böylece özellikle İnternet kullanımının %90’ı geçtiği genç nüfus için de reklamları ulaştırma ve tanıtım imkanı sağlanmıştır.

Reklam Filmi

Konusu veya hedef kitlesi ne olursa olsun reklam filmi, bir mal ve hizmetin en iyi şekilde sunumunun yapılmasını sağlar. Kısa bir zaman dilimi içinde mal veya hizmetle ilgili verilmek istenen mesajın tüketiciye ulaşması mümkündür. İşte bu yüzden reklam filmi ile ilgili tüm aşama, karar ve uygulamalar büyük önem taşır.

Ankebut Bilişim olarak her türlü mal veya hizmete ilişkin kaliteli ve başarılı reklamlara imza atıyoruz. Reklam filmi senaryosu, çekim alanı veya stüdyonun hazırlanması, çekim ekibinin oluşturulması, cast işleri, müzik, slogan, post prodüksiyon ve diğer teknik aşamaların tamamını, alanında eğitimli ve deneyimli bir ekiple gerçekleştirmekteyiz. İster hazırlamış olduğunuz bir taslakla ister çekimi yapılmış bir reklam filmi ile gelin; reklamınızın hedef kitleye en doğru şekilde, en kısa sürede ulaşması ve firmanıza artı değer olarak dönüşünün sağlanması için gerekli tüm uygulamalar konusunda profesyonel ve yüksek standartlarda hizmet veriyoruz.

Reklamınızın içerik ve teknik kalitesi başarı için en önemli unsurdur. Unutmayın kötü ürün yoktur, yanlış reklam yüzünden tercih edilmeyen ürün vardır.

Bizi Seçen Müşterilerimiz